Wij begrijpen dat het verkopen van een auto niet iets is waar u dagelijks mee te maken heeft. Daarom hebben wij het voor u vereenvoudigd tot enkele eenvoudige stappen.

 

1. Aanmelden

De aanmelding is gratis en zonder verplichtingen. Voordat wij aan de slag kunnen, hebben we enkele gegevens over uw auto nodig. Dit kunt u online eenvoudig en snel invullen. Zodra de gegevens bij ons bekend zijn, zorgen wij dat u binnen een zeer korte tijd al het eerste aanbod krijgt. Uw persoonlijke gegevens worden niet weergegeven, de biedingen zullen worden gedaan op basis van autogegevens.  Mocht u het bod nog niet willen accepteren, dan zullen wij verder kijken totdat u het gewenste aanbod krijgt. U maakt dus helemaal zelf te keuze of u de auto wil verkopen via mijnautonuverkopen.nl.

 

2. Taxatie

Zodra u een aanbod geaccepteerd hebt,  zullen we een afspraak maken om de auto bij u op te halen. Maar u kunt ook zelf naar de locatie komen, afhankelijk van uw voorkeur. Uw auto zal voor de laatste keer gecheckt worden door een van onze specialisten. Mochten we nog wat tegenkomen, dan zal dit in overleg (kosteloos?) gerepareerd worden. Wat ons onderscheid is het feit dat we rechtstreeks contact hebben met fabrikanten en alleen onderdelen leveren van gerenommeerde merken.

 

3. Afrekenen

Tenslotte zal de auto ter plaatse overgeschreven worden. Het is van belang dat u de volgende spullen dan bij u hebt: alle autosleutels, kentekenbewijs deel I en II of kentekenkaart, legitimatie, onderhoudsboekje. Nadat de verkoopovereenkomst gesloten is, zullen wij zorgen voor de verdere zaken als de vrijwaring en afmelding. U kunt kiezen hoe u de verkoopsom wilt ontvangen, dit kan zowel contant als op uw bankrekening. Als u kiest voor de bankbetaling, krijgt u van ons een afschrift vanuit onze bankomgeving, waarop u te zien krijgt dat het geld bij ons is afgeschreven. We zullen voor de allerlaatste keer alles nog even nachecken, opdat we zeker zijn dat we niks over het hoofd hebben gezien.

We bedanken u voor het vertrouwen, schudden de hand en mogelijk tot ziens!